🇩🇪

# Transporti Kufomave

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME AUTOMJET APO AEROPLAN NGA EVROPA

Organizojmë transportin e kufomave nga shtetet evropiane drejt Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Luginës së Preshevës duke respektuar të gjitha rregulloret e nevojshme.

Kush jemi

Transport Kufomash

 
 
Transporti Kufomave

Përvojë shumëvjeçare

Për këtë arsye, Mergimi është gjithmonë pranë jush me këshilla dhe veprime gjatë kësaj kohe emocionale.

Në rast vdekjeje në spital

Kërkesë nga mjeku i spitalit, certifikata e vdekjes

Në rast vdekjeje në shtëpi

Njoftimi i mjekut të përgjithshëm
Kërkesë nga mjeku i familjes - certifikatë vdekjeje

Jemi në dispozicion 24/7 - pa pengesa gjuhësore.

©2022. Powered by Logic Solution